top of page
Kuvassa on mainos estettömistä retkistä Liesjärven kansallispuistoon kesällä 2022.

Mikä tahansa mietityttää retkeen, omaan toimintakykyysi tai esim. varusteisiin liittyen – kysy rohkeasti! 

Aika: 23.-25.5.2022 ja 10.-12.6.2022 

 

Paikka: Liesjärven kansallispuisto 

 

Hinta: 390e sis alv / hlö, sisältää eräillallisen

 

Ilmoittautuminen: henkka@retkeilykoulu.fi tai katja@retkeilykeskeisyys.fi 9.5.2022 kuluessa toukokuun retken osalta ja 27.5.2022 kesäkuun retken osalta. 

Tavataan poluilla! 

“Hyvän ruoan valmistaminen maastossa on mahdotonta. En minä pysty nukkumaan teltassa, saatikka muussa retkimajoitteessa, kun en osaa sellaista edes pystyttää! Retkeily ei voi olla esteetöntä - minulle se on ainakin jotain aivan mahdotonta. En minä pääse kanoottiin enkä voi mennä melomaan.” 

Ei välttämättä. Lähde meidän kanssamme selättämään pelot takuulla turvallisissa käsissä! Tässä on tarjolla kaikille sopiva kahden yön kiireetön retki Liesjärven kansallispuistoon. Aiempaa retkeilykokemusta et tarvitse – tärkeimmät retkeilyvarusteet tarvitset kuitenkin joko omasta takaa tai lainaamalla. Ja tässä me tietenkin autamme mielellämme! Retkelle lähtö ei saa olla varusteista kiinni.

 

Tarjolla retkeilyn perustaitoihin ja –varusteisiin tutustumista, melontaa ja luonnossa liikkumisen apuvälineisiin tutustumista – avotulella valmistettua eräillallista ja hyvää seuraa unohtamatta!

 

Majoitumme esteettömällä Tittilammin alueella ja olemme varanneet myös muutaman mahdollisuuden majoittua esteettömästi sisätiloissa (ei sisälly hintaan). Otathan mukaasi henkilökohtaisen avustajasi, mikäli tarvitset.

Yhteistyössä:

retkeilykoulu.fi

@adventuristo.fi

bottom of page