top of page
Suopursun tuoksu on voimakas. Luonto kuuluu kaikille ja siitä on hyvä nauttia kaikin aistein.
Kuvassa on lokin sulka rantahiekalla. Luonnon yksityiskohtien tutkiminen lisää hyvinvointia.
Tyynen kesäillan rauha ja nuotion lämpö. Lyhytkin retki tekee hyvää kaikille meistä.

Retkillä yhdistellään sopivassa suhteessa luontosuhteen vahvistamista, luonnontuntemusta, eväshetkiä, työnohjausta, Metsämieliharjoituksia ja itsetutkiskelua. Tämän sivun tuotteet ja hinnat ovat esimerkkejä Pääkaupunkiseudulla liikuttaessa, lisäpalveluista sekä monenlaisista muistakin retkistä ja tapahtumista voidaan neuvotella.

Kaikki ovat retkille tervetulleita! Sukupuoleesi, suuntautumiseesi, sukujuuriisi, mielenterveyteesi tai vammaisuuteesi liittyvät huolet voit retkellä unohtaa, sillä olet oikeanlainen juuri sellaisena kuin olet. Toimintakykyyn liittyvät haasteet ratkaisemme yhdessä. Retkipaikkoja etsitään lähiluonnosta, muita lajeja ja niiden elämää kunnioitetaan. Retkiltä on mahdollista saada apua omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Muistathan, että retkien osallistujia ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

Lue lisää:

Odotukset täyttyivät! Opin uutta majoitteista ja muista retkivarusteista, kuten keittimistä. Uusia kokemuksia sain tandempyöräilystä ja käsipyörästä.

-Osallistuja Liesjärven kansallispuiston retkeltä

Yhteistyökumppanit

"Katjan kanssa yhteistyö sujuu kuin tanssi! Eräoppaan ja biologin raudanluja ammattitaito ja luonnontuntemus yhdistyy upealla tavalla sydämelliseen ihmisten kohtaamiseen ja ratkaisukeskeiseen haluun halkoa ongelmat inhimillisellä tavalla. Kokeile vaikka!"
Henri Arola, yrittäjä, Arola Outdoor Services ja Retkeilykoulu.fi

Katjan tekeminen tunteella, koko sydämellä on tehnyt vaikutuksen! Reipas, kekseliäs ja turvallinen tekeminen on luonut vahvan pohjan yhteistyölle.

Risto Karjalainen, yrittäjä, Adventuristo

Katjan työnohjaus luonnossa on enemmän kuin osiensa summa. Työnohjauksen ja luontoretken yhdistelmä toimii loistavasti toinen toistaan vahvasti tukien. Katjan luontoympäristön hyödyntäminen on nerokasta, retken edetessä metsän elementit ja maaston muodot näyttäytyvät kuin metaforina omasta tilanteesta tai
kehityksen polusta.

-Raakel Silvennoinen

bottom of page